vineri, 2 septembrie 2016

Atelier de gatit si simtit bine - "Mami gateste?Mami gateste!"


Asteptarile si realitatea nu au intotdeauna punctul comun visat, atunci cand vine vorba despre gatitul pentru cei mici. Copiii au acel simt special prin care pot sabota cu usurinta planurile din bucatarie, desi intentiile mamei sunt dintre cele mai bune - acelea de a pune pe farfurie mancare proaspat preparata, ingenios alcatuita si dichisita.

*Scopul acestui atelier? La indemnul mamelor de pe grupul BLW Romania (partener media online al evenimentului) - o comunitate deosebita prin continua preocupare pentru alimentatia copiiilor mici si gasirea de retete dintre cele mai baby-friendly, am gandit acest atelier ca prilej de intalnire si sfatuire. Vom descoperi mici trucuri salvatoare de timp in bucatarie, vom impartasi metode de a ne organiza timpul destinat bucataritului, vom vedea cat de versatile sunt unele retete de baza si, sper eu, vom pleca de la acest atelier cu sentimentul ca nu este deloc dificil sa preparam in casa gustari pentru cei mici in loc sa le cumparam de-a gata din magazin. 

Chiar daca "mami nu gateste fiindca nu are timp", sper ca fiecare "mami" sa capete incredere in super-puterile sale si sa descopere usurinta cu care se alcatuiesc unele aluaturi si rontaieli. Tocmai de aici si titlul, vazut prin ochii unui copil - "Mami gateste?", urmat de incantarea constatarii - "Mami gateste!" :-)

*Cui se adreseaza? Mamicilor, bunicilor si, de ce nu, taticilor, ai caror copii au ajuns la varsta la care pot gestiona biscuiti, crakers si astfel de preparate. Atelierul poate sa fie de interes si pentru cei care au copii mai mici de varsta diversificarii, dar vor sa afle din timp despre retetele de gustari si ponturile din bucatarie.

*Cand? Pe 24 septembrie (sambata) 2016. Ne intalnim la ora 10:30 si petrecem 2 ore impreuna.
*Unde? La Suzana Ribs&Wing, partenerii nostri care ne pun la dispozitie o gradina frumoasa si un mic spatiu de joaca amenajat pentru copii. Daca vremea nu tine cu noi, ne mutam fara probleme in interior. 

*Costuri, cum se rezerva un loc? Accesul la atelier se face in baza achitarii taxei de participare. Pretul este de 35 de lei/adult, accesul copiiilor fiind gratuit.

Taxa de participare se achita in contul BCR RO35RNCB0075150093840001, deschis pe numele PREDA ALEXANDRA PFA, pana pe data de 23 septembrie, cu specificatia la Detalii transfer : Taxa participare NUME PRENUME (numele si prenumele participantului, desigur :-) ).  
Taxa este returnabila, in cazul in care doriti sa anulati participarea numai daca anuntati pana pe data de 20 septembrie prin email la dulceatadetrandafir@gmail.com ("trandafir", la singular), fie prin mesaj privat pe pagina de Facebook Dulceata de Trandafiri

Parteneri, carora le multumesc pe aceasta cale: Alaturi de noi, la atelier, va fi si un reprezentat al Nordic (ati auzit cu siguranta de brandul Costa d'Oro)- vom afla despre uleiul de struguri precum si cel Omega-3 si multe alte lucruri interesante. In plus, participantii vor primi si un cadou-surpriza!
Pe lista partenerilor se regaseste si Sencor, o parte din produsele lor electrocasnice le veti vedea la eveniment.
Suzana Ribs&Wings ne pune la dispozitie spatiul sau atent aranjat.
Comunitatea BLW Romania este partenerul media online si o sursa continua de inspiratie.
Fotografiile vor fi atent realizate de PredaPhotography.

Pentru a pastra legatura si a ne strange cat mai multi, am creat si o pagina special dedicata evenimentului - aici.



Va astept cu drag! :-)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu