miercuri, 16 noiembrie 2016

Atelier de gatit "Mami gateste? Mami gateste!" Editia II - "Dulciuri fara dulce"



In septembrie am avut placerea de a ma intalni cu o parte dintre cititorii blogului in cadrul primului Atelier de gatit “Mami gateste? Mami gateste!” si am observat preocuparea in directia preparatelor cu zahar, sau mai degraba fie spus, nelinistea si dorinta de a gasi variante sanatoase ale acestor preparate.

*Scopul acestui atelier? Se apropie sarbatorile si stim cu totii frenezia cozonacilor, turtei dulci, a torturilor, nelipsitele ciocolatele si bomboane. Si totusi, chiar sa fie imposibil sa depasim aceasta perioada si fara frustrari, dar si fara a consuma cantitati industriale de zahar? Am inventat si testat retete pe placul copiilor, dar care au surprins si adultii, totul fara pic de zahar adaugat si imi doresc sa impartasesc cu voi toate siretlicurile descoperite :-)

*Cui se adreseaza? Celor care cred ca se poate, in primul rand. Dar si scepticilor pe care doriti sa ii convingeti si pe care va incurajez sa-i aduceti la atelier :-) . Invitata mea, Elena Ceciu, Food Psychology Coach si psiholog, ne va vorbi din perspectiva psihologica cum putem integra alimentatia fara zahar adaugat in firescul vietii de zi cu zi, fara a resimti aceasta schimbare altfel decat ca pe una pozitiva.
Atelierul este gandit si adresat indeosebi copiilor, acestia fiind o categorie mai vulnerabila in ceea ce priveste consumul de dulciuri, insa pentru a le asigura lor o alimentatie sanatoasa, intreaga familie este necesar sa se auto-educe in aceasta directie.

*Cand? Pe 10 decembrie (sambata) 2016. Ne intalnim la ora 10:30 si vom petrece aproximativ 2 ore impreuna.
*Unde? La Restaurant Thalia Victoriei, partenerii nostri care ne pun la dispozitie o locatie cocheta, la doi pasi de Piata Victoriei, cu acces facil cu metroul in caz de vreme rea.
*Costuri, cum se rezerva un loc? Accesul la atelier se face in baza achitarii taxei de participare. Pretul este de 35 de lei/adult, accesul copiiilor fiind gratuit.

Taxa de participare se achita in contul BCR RO35RNCB0075150093840001, deschis pe numele PREDA ALEXANDRA PFA, pana pe data de 9 decembrie, cu specificatia la Detalii transfer : Taxa participare NUME PRENUME (numele si prenumele participantului, desigur :-) ).  
Taxa este returnabila, in cazul in care doriti sa anulati participarea numai daca anuntati pana pe data de 7 decembrie prin email la dulceatadetrandafir@gmail.com ("trandafir", la singular), fie prin mesaj privat pe pagina de Facebook Dulceata de Trandafiri

Parteneri, carora le multumesc pe aceasta cale: Alaturi de noi, la atelier, va fi si un reprezentat al Microgreens Romania (multumita lor vom invata cum putem decora preparatele intr-un mod cu adevarat deosebit – cu flori si microplante). 
Granarolo si Casa Azzurra ne vor ajuta la prepararea unor retete delicioase, cu mascarpone, ricotta si inca un ingredient-surpriza.
Pe lista partenerilor se regaseste si Sencor, o parte din produsele lor electrocasnice le vom folosi la eveniment.
Restaurantul Thalia Victoriei ne pune la dispozitie spatiul sau atent aranjat.
Fotografiile vor fi realizate cu profesionalism de PredaPhotography.

Preparate gustoase, suprize, premii - vom avea de toate :-) !

Pentru a pastra legatura si a ne strange cat mai multi, am creat si o pagina special dedicata evenimentului - aici.



Va astept cu drag! :-)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu