joi, 13 iulie 2017

Biscuiti cu capsuni si pepene galben (fara ou)


Gustarea de fructe a constat, intre altele, dintr-un pepenas galben, asa de bun si parfumat si zemos, incat nu m-am indurat sa nu-i pastrez la frigider, intr-o cescuta, tot surplusul cel zemos. Cei 50ml de la care am pornit ideea acestor biscuiti moi si roz - gustarea de dupa-amiaza :-).


Pentru 6 bucati cat palma unui copilas, am folosit:
- 8 linguri rase de fulgi de ovaz
- 5 capsuni marisoare
- 70g branza de vaci
- 50ml zeama de pepene galben


Fulgii i-am blenduit marunt, apoi am blenduiti capsunile impreuna cu branza si zeama de pepene (care, apropo, in combinatia asta miros diiii-vin!). Am amestecat intr-un bol toate ingredientele si am lasat 2 minute sa se inmoaie fulgii de ovaz. Am asezat gramajoare de compozitie cu lingura, in tava tapetata cu hartie de copt, apoi am aplatizat gramajoarele cu dosul lingurii. Am dat la cuptorul preincalzit la 200 de grade, 20 de minute. Se dezlipesc cu grija de pe foaia de copt si se racesc pe un gratar. Au o textura moale, usor umeda, specifica biscuitilor cu fulgi de ovaz si fructe. Pofta buna :-) !





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu